WELZIJNSCOACH WORDEN?
welzijnscoach
welzijnscoach

WIJ WILLEN ONZE 20+ JAREN ERVARING GRAAG DOORGEVEN AAN DE JUISTE MENSEN

Meer dan ooit is er nood aan goed opgeleide welzijnscoaches met intesse in body, mind & spirit.

Ken je dat gevoel dat je nog méér uit je leven wil halen dan je tot nu toe hebt gedaan? Zou je graag meer controle krijgen over je eigen tijd en je toekomst? Is een extra inkomen welkom of ben je toe aan een carrière-switch?


Dan ben je niet toevallig op deze pagina beland. Wij geven ons recept graag door aan mensen die nog kunnen dromen en die geboeid zijn door persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Onze passie is om anderen te helpen hoe ze zelf een vijfsterrenleven kunnen bouwen én hoe ze dit op hun beurt kunnen doorgeven aan anderen.


We verwachten van kandidaten een kritische ingesteldheid en de bereidheid om permanent bij te leren. Thema's die essentieel  zijn om bij ons te slagen als welzijnscoach: eerlijkheid, respect, verbinden, communicatie, echtheid, commitment, leergierigheid.


Je kan aan de slag als welzijnscoach in combinatie met studies of een andere job, uren zijn vrij te kiezen. Je werkt van thuis uit!

 

Wil je graag meer informatie? Vul onderstaand formulier in, dan contacteren we je spoedig! 

 


Oprechte groeten,


Geert & Huguette 

 
Werk dat inhoudelijk voldoening geeft
Kans om van thuis uit te werken
Meer vrije tijd
Leren hoe je anderen kan coachen
Coachen van (top-)sporters
Internationale business bouwen
Opleiding vanuit respect en verbinding
Bijleren over body, mind spirit
Een extra inkomen
Nieuwe carrièrewending met toekomst
 
 
 
 
 
 
 


Enkele verhalen van welzijnscoaches
die door ons zijn opgeleid...


"Een ideale aanvulling op mijn full-time baan. En ik voel me zelf ook een stuk beter!" (J.V.W.)


"Ik dacht dat ik als diëtiste alles wist; Maar ik merk nu dat ik een pak meer energie heb. Ik ben blij dat ik mijn praktijk ingeruild heb om nu voltijds welzijnscoach te zijn, met klanten én een mooi sportief team!" (K.V.B.)


"Nooit gedacht dat ik de IT-sector vaarwel zou zeggen, maar door mijn eigen resultaten voelde ik dat ik dit kon doorgeven. Zelfs al ben ik nu 60+, ik werk nog met passie!"  (E.M.)


"We dromen ervan om naar Spanje te verhuizen. Het grote voordeel is dat we onze business gewoon kunnen meenemen!" (J.V.R.)


"Het plan was me snel duidelijk. Als ex-topsporter weet ik van aanpakken, hier kan ik mijn passie in uitleven als personal coach!" (S.D.)


"Ik ben sociaal verpleegkundige en werk nu in een school. Mijn droom is om van mijn part-time werk als welzijnscoach een full-time carrière te maken." (L.L.)


"Als schoonheidsspecialiste werk ik lange dagen. In de eerste plaats voel ik me zelf veel beter. En ik wil met mijn werk als welzijnscoach een toekomst opbouwen, waardoor mijn man misschien ook minder moet gaan werken." (M.W.)


"De waardering die ik hier krijg, heb ik nooit van mijn baas gekregen. Alleen al die steun maakt voor mij een verschil." (W.R.)


"Eindelijk heb ik het gevoel dat ik nu wél verdien wat ik waard ben. Zonder dat iemand me nog pusht!"  (R.S.)


"Ik heb weer leren dromen."  (H.G.)


"Ik dacht dat ik een job had waar ik tot aan mijn pensioen zou kunnen werken. Dankzij mijn switch heb ik nu véél meer tijd en vooral veel meer voldoening in het werk dat ik doe." (V.V.R.)


"Toch fantastisch, die opleidingen! Ik leer er iedere keer wel iets van bij!" (L.B.)


"Mijn man is op pensioen, maar ik kan dit verder doen en toch voldoende quality time vrij houden." (C.C.)


"Mijn huidige werk als zelfstandige ga ik niet tot aan mijn pensioen doen. Ik ben blij dat ik dit naast mijn huidige werk kan opbouwen op mijn eigen tempo. De persoonlijke ontwikkeling  is een mooi cadeau!" (B.A.)


"Ik moet toegeven dat ik aanvankelijk bijzonder kritisch was, echt sceptisch. Maar ik ben blij dat ik mezelf een kans heb gegeven. Het plan werkt en is bijzonder eenvoudig: ik heb meer zin in de toekomst dan ik ooit kon dromen. (G.W.)"


"Ik werkte in de thuiszorg, maar miste respect op mijn dienst. Dat ene woord, RESPECT, maakte het verschil!"


"Als nachtverpleegkundige pleegde ik roofbouw op mijn lichaam en had ik geen tijd meer voor mijn gezin. Nu focus ik me op balans en werk weer met plezier!"


Reis je graag? Een greep uit de plaatsen waar we geweest zijn dankzij ons werk als welzijnscoach: Hawaii, Miami, Los Angeles, Mexico, Athene, Lisabon, Praag, Mauritius, St.-Thomas, Caraïben, Madrid, Barcelona, Rome, Split, Venetië en nog tal van andere plaatsen.