WELZIJNSCOACH WORDEN?
welzijnscoach
welzijnscoach
welzijnscoach

WE GEVEN ONS RECEPT GRAAG DOOR

Ken je dat gevoel dat je nog méér uit je leven wil halen dan je tot nu toe hebt gedaan? Zou je graag meer controle krijgen over je eigen tijd en je toekomst? Is een extra inkomen welkom of ben je toe aan een carrière-switch?


Dan ben je niet toevallig op deze pagina beland. Wij geven ons recept graag door aan mensen die nog kunnen dromen en die geboeid zijn door het thema persoonlijke ontwikkeling. Onze passie is om anderen te helpen hoe ze zelf een vijfsterrenleven kunnen bouwen én hoe ze dit op hun beurt kunnen doorgeven aan anderen.


We verwachten van kandidaten een kritische ingesteldheid en de bereidheid om permanent bij te leren. Thema's die essentieel  zijn om bij ons te slagen als welzijnscoach: eerlijkheid, respect, verbinden, communicatie, echtheid, commitment, leergierigheid.


Je kan aan de slag als welzijnscoach in combinatie met studies of een andere job, uren zijn vrij te kiezen. Je werkt van thuis uit!

 

Wil je graag meer informatie? Vul onderstaand formulier in, dan contacteren we je spoedig! 

 


Oprechte groeten,


Geert & Huguette 

 
Werk dat inhoudelijk voldoening geeft
Kans om van thuis uit te werken
Meer vrije tijd
Leren hoe je mensen kan helpen om zich beter te voelen
Coachen van (top-)sporters
Internationale business bouwen
Opleiding volgen waarbij respect en verbinden centraal staat
Meer leren over een gezonde geest en een gezond lichaam
Een extra inkomen (rekeningen betalen, reizen, spaargeld, huis, auto, ...)
Gewoon een babbel doen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PS: Reis je graag? Een greep uit de plaatsen waar we geweest zijn dankzij ons werk als welzijnscoach: Hawaii, Miami, Los Angeles, Mexico, Athene, Lisabon, Praag, Mauritius, St.-Thomas, Caraïben, Madrid, Barcelona, Rome, Split, Venetië en nog tal van andere plaatsen.

(+32) - 089 25 45 25

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

WELS INTERNATIONAL

Wiekstraat 36, 3600 Genk